KOSGEB 3. GİRİŞİMCİLİK KURSUMUZ BAŞLADI

Kosgeb ve Odamızın işbirliği ile üçüncüsünü açmış olduğum Girişimcilik Kursumuz 18 Ocak 2016 Pazartesi günü Odamızın toplantı salonunda başlamıştır.

Odamız tarafından Ücretsiz yapılan Yeni İşyeri kurmak isteyenleri Kosgeb in kredi imkanlarında faydalandırmaya yönelik kursumuz dokuz gün sürecektir.

Yeni işyeri  kurmak isteyen kursiyerler eğitim sonrasında alacakları Kosgeb Uygulamalı Eğitim Sertifaları ile Kosgeb in imkanlarından faydalanmaya hak kazanacaklardır.

Kursumuza katılan tüm genç girişimcilere başarılar diler, hayırlı olmasını temeni ederim.

Celal DEVRİM

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı